Dobrodelna akcija Ta dobra večerja 2023 se je začela!

Darujte v dober namen in sodelujte v žrebanju za odlično kulinarično doživetje! Dobrodelna akcija poteka do 28. maja, do polnoči.

Odlične slovenske restavracije in nevladne organizacije smo ponovno povezali v dobrodelni akciji, kjer je dobra hrana ravno tako pomembna kot dober namen. Naš cilj: zbrati čim več denarja za nevladne organizacije, ki delujejo na področju nasilja v družini, vrstniškega nasilja in nasilja nad ženskami. Kako? Nikoli še ni bilo tako preprosto!

Dober namen, ki je skupen vsem sodelujočim nevladnim organizacijam, podprite s simboličnim prispevkom (najmanj) 5 evrov in svojo srečo kar petkrat preizkusite v žrebu za okusno nagrado. Denar se zbira na računu ene od sodelujočih nevladnih organizacij in se na koncu akcije enakomerno razdeli med vseh pet organizacij.

Srečneži si bodo prste obliznili ob izvrstni večerji za dve osebi v eni izmed petih odličnih slovenskih restavracij. Chefi pravijo, da kuhajo še bolje, ko kuhajo za dober namen!

Na Gorenjskem je letošnja dobrodelna restavracija Pr’Pepet, povezali pa smo jo z Društvom Varna hiša Gorenjske. Ostale sodelujoče najdete tukaj.

Kako sodeluješ? Poskeniraj kodo, daruj najmanj pet evrov, komentiraj #tadobravečerja na Facebook objavo. Morda večerja za dve osebi v eni izmed vrhunskih slovenskih restavracij čaka prav tebe!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja